Segmen Bloglist NrlSyazwana

by - 10:41 AM








  • Wajib follow blog ini (akan di-check)
  • Follow Instagram nrlsyazwana (maaf batak >//< )
  • Letak banner di atas dalam entri korang dan backlink kepada entri ini. 
  • Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tahu. 
  • Letak link entri anda berserta instagram anda di ruangan comment untuk di-check. 


Sila klik banner di atas untuk join.


Tiga orang yang di tag
1 | 2 | 3






You May Also Like

5 Comment(s)

  1. Replies
    1. hahhaaa, tak tahu lah . cuba tanya owner yg anjurkan . Heehee, rasanya okay je kut dh mmg takda insta nak buat mcm mana kan..

      Delete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)