PEMENANG : Segmen Bloglist Beeha 1.0

by - 11:45 PM







PENGUMUMAN PENTING BAGI YANG MENYERTAI SEGMEN BLOGLIST BEEHA.


Alhamdulillah, setelah disemak seramai 40 orang bloggers yang sudi join segmen kecilan Beeha ini.. :) Malam ini juga Beeha akan senaraikan pemenang bloglist Beeha untuk sepanjang tahun dan juga 3 bulan.



Jeng , jeng , jenggg. Nak bagitahu yang mana dulu eh? Beeha kasi tahu yang 3 bulan dulu. Yang sepanjang tahun kita surprise!!!



PEMENANG BLOGLIST 3 BULAN ( 8/2/2016- 8/5/2016)








                           



Sekarang pengumuman untuk bloglist sepanjang hayat. Huhuuu, Berdebar debar, nombor manakah yang bertuah...??? Jum scroll ke bawahh.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

PEMENANG BLOGLIST SEPANJANG HAYAT










Ucapan tahniah kepada pemenang2... Susah jugak nak buat pemilihan ni yea even though Beeha guna random.org tu jea. Nak tekan pun terketar-ketar sebab eksaited nak tahu siapakah number yang bertuah ituuu. Heeeheee.

Yang terlupa atau belum check link korang number berapa , sila klik SINI. Harapnya keputusan ini adalah muktamad dan memuaskan hati semua pihak.. Minta maaf sekiranya ada kesilapan yang Beeha buat sepanjang segmen ini berlangsung.. :) Bagi yang tidak menang, kita masih boleh berblogwalking sesama sendiri. Jangan lupa say hi di chatbox Beeha, nanti I terjah ke blog anda ! ;)









You May Also Like

19 Comment(s)

  1. alhamdulilah tersenarai #25 tq encik random tq cik beeha ^^

    ReplyDelete
  2. wuhuhuhu no1 menang jugak ~~jjang jjang

    ReplyDelete
  3. Congrates kepada semua pemenang ^_^

    ReplyDelete
  4. Yeahh.. dapat hehehe.. Zati nombor 22 :)

    ReplyDelete
  5. Saya no #11 betul tu...??
    Sebagai pemenang blog list sepanjang hayat???

    :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup betul laa tu no 11. Tahniahh. Number bertuah . :D You're welcome.

      Delete
  6. Saya no random #11
    Terima kasih beeha...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tersenarai bloglist 3 bulan #6 hehe terima kasih cik Beeha :) InshaAllah selalu update hehe

    ReplyDelete
  8. tahniah pada semua yang memang....

    ReplyDelete
  9. salam alhamdulillah bloglist tiga bulan, jemput mai blog akak ye beehaa,

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)