Grab your Ticket Concert EXO Now!

by - 3:08 AM





Siapa peminat-peminat EXO disini?? Peluang anda untuk mencuba nasib...

Sekarang Samsung Galaxy A Series 2016 ada anjurkan satu contest , hadiahnya tiket concert EXO 2016 di KL 12 March ni if i'm not mistaken. *Kita tak minat sangat EXO huhuu, tapi I kenal Kai jee.Heeheee*






Syarat2 contest tu pun tak berat sangat, so why not korang just try your luck. Bagi yang berminat, atau nak usha usha dulu syarat contest dia , boleh klik link di bawah.









You May Also Like

1 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)