Powered by Blogger.

Birthday Wish to Myself.

by - 8:08 PM














Alhamdulillah... Harini pada 19 Februari 2016, umurku sudah ganjil 19 tahun. Seronok!!! Sebabnya, tarikh dah cun 19, umur pun dah 19. lepas ni say bye bye to 19 , and no more TEEN after this.




Moga dengan dah meningkatnya umur aku sekarang, hopefully perangai pun matang. Tiada lagi homesick, tiada lagi menangis disebabkan benda kecil, dan paling penting aku kena avoid dari terasa hati. Yelahh,.. orang lain mana ada nak jaga hati kita 24 jam kan? So, diri sendiri tu lahh yang kena matured sikit.. Tak perlu nak terasa hati , kalau setakat kawan tak ajak makan kat Dewan Selera. Tu contoh jeaa, time budak budak asrama dulu. Hhhaaahahaa

 Thank you so much to my friends yang pagi pagi buta dah wish birthday kat Beeha. Ada yan tepat2 12 o'clock pagi tadi dah siap post gambar wish birthday. Even korang jauh di mata Beeha, tapi persahabatan kita tak dapat nak lupakan and semoga kekal hingga hujung nyawa. Tak nak gaguh2 disebabkan hal kecil. Selagi boleh diselesaikan , kita bincang elok2 tau. If Beeha kadang2 tak balas ke whatsapp, percaya lahh bukan saja nak bluetick ke apa. Kadang2 ada hal lain, sempat baca, then lupa pulak tak reply balik.





This song, specially dedicate to myself Nabihah Azman. Heeheee.








You May Also Like

24 Comment(s)

  1. selamat hari lahir yg ke 19 Beeha Azman , semoga panjang umur dan dmurahkan rezeki selalu ♥

    ReplyDelete
  2. Happyyy Birthdayyy Cik Beeha.
    May Allah bless u dunia akhirat and ease everything :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, ameen. Semoga awak juga berjaya dunia akhirat. ;)

      Delete
  3. selamat hari jadi~!
    semoga sentiasa sukses dan diberkati :)

    ReplyDelete
  4. HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!! May Allah shower u with love ever after :) xoxo

    ReplyDelete
  5. HAPPY BIRTHDAYYYYYYY OMG HAVE A BLAST SORRY LAMBAT IHIHIHHI <33333

    ReplyDelete
  6. happy birthday,, ada lambat ckit wish ~~ Good Luck in ur life dear

    ReplyDelete
  7. ouch terlewat sehari.
    Happy belated birthday Beeha ^_^
    semoga panjang umur, murah rezeki :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, wish jugak dekat Beeha. Btw, thanks sis scya. ;)

      Delete
  8. Happy birthday dear, sweet 19. May Allah bless. Nikmati usia belasan sbelum menginjak ke usia puluhan ye. Hihi :D

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday Dik Beeha :) Semoga Allah merahmati usia..InshaAllah. terasa akan dah tua hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak, doakan yang terbaik utk bihaa yea. :)

      Delete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)