BEAUTY REVIEW: SilkyGirl Go Matte Lipstick

by - 1:33 PM







*from google*


My favorite lipstick! Go Matte Go ! Heehee.. Just a short Review of Go Matte Lipstick Silky Girl.

  • Glides easily
  • Long-lasting
  • No Fragrance
  • No carmine and free from animal testing.
  • RM 22.90 (Promo price = RM19.90)

Lipstick Go Matte ni memang menjadi favorite Beeha, but I just have two. I love this two color- nearly nude and spicy marsala. Jenis matte , memang akan tahan lama, setakat minum air tu warna still okay, melainkan kalau dah di lap dengan tissue akan hilang lah warna asalnya.

You should try this, girl. For dry lips, not recommended because matte lipstick will make your lips looks dry and fissure. 



                                     
This one is Nearly Nude,. Bagi certain yang pakai mungkin nampak okay. Macam Beeha dia tak nampak sangat pun perubahan but I love this color. :)


                                     
This one is Spicy Marsala, looks natural jea. So bibir yang tak berapa merah sangat, kalau you put this one, mesti okay. Nampak ceria . :)


For Go Matte Lipstick Silky Girl, it have 6 different shades.





 


For the latest, it have 4 new shades.

                 
         07- Daring Pink         08- Foxy Red        09-Loud Fushsia       10- Spicy Marsala

*because of lighting, maybe the real color of lipstick a little bit different with the picture.*



Find this shades at Watsons or Guardian near your house. Sekarang masih lagi ada promotion, just take a look at there. 








You May Also Like

4 Comment(s)

  1. ahhh rasa nak beli semua T_____T

    ReplyDelete
  2. bibir Hana cepat kering :( tak lawa la chapped je nanti

    ReplyDelete
  3. scya pernah pakai warna apatah dulu tapi takkena pula dengan diri sendiri.
    wuu sobs tak pandai pilih warna :(

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)