Powered by Blogger.

Top 11 Award

by - 4:18 PM




Brapa hari dah aku tinggal blog ni, baru tiga hari rasanya.. buka dashboard punya banyak update dari bloggers lain. tak sempat nak baca semua lagi. Huhuuuhu. Petang ni Beeha baru check email and tup tup ada email dari sis OM. Nak tahu kenapa? Sis OM bagi Beeha banner untuk top 11 pencarian blog terkemas.. Alhamdulillah ... Dapat jugak place 11 over 15. Tak sangka pulak boleh menang kan.. Dahlaa baru jea serius dlm blogging ni, dengan blog yang tak berapa nak cantik sangat , warna warni sangat entah entah sakit mata pe tengok. Haahahaa.





Terima kasih Sis OM kerana sudi pilih blog Beeha sebagai Top 11 untuk Segmen Pencarian Blog Terkemas. :)








You May Also Like

4 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)