Powered by Blogger.

Tak Boleh Miss Pashmina Aisha

by - 1:05 AM






Lawak enn tengok perkataan Pashmina tu. Bila cakap dekat kawan lelaki tengok cerita Pashmina Aisha, diaorang gelak. Ingatkan pashmina yang jenis tudung tu. Hahahaa.


Selepas cerita Buku Harian Baim haritu, drama Pashmina Aisha pulak jadi favourite Beeha tip petang Isnin hingga Jumaat pukul 5.30 petang. Beeha start tengok dari episod first lagi. Mula-mula tu macam tak layan sangat. Tapi, episod dua tu Beeha tengok jugak sambungan dia. Then jatuh hati pulak dengan cerita ni. Ada Asyraf Sinclair, .. Lama kut tak tengok dia berlakon lepas kahwin dengan Bunga Cinta Lestari. Dah fasih indon yea sekarang. >,<




Antara pelakon Pashmina Aisha ialah Aura Kasih (Aisha & Pashmina), Baim Wong (Soni), Raya Kohandi (Juwita), Samuel Rizal (Wira), Asyraf Sinclair (Juna), Giovanni Yosafat Tobing (Rehan) dan ramai lagi.

Drama ni ada 100 episod dan ditayangkan di TV9 ataupun astro channel 109.

Beeha nak cerita sinopsis drama ni pun tapi tak tengok lagi cerita ni sampai 100 episod lagi.. Nak erita setakat mana Beeha tengok , sampai esok tak abis Beeha tulis. Sebab cerita banyak konflik. Sedih tu sampai rasa nak menitik air mata pun ada. *feeling gilaa laaa tuhh*




Ni Beeha share episod satu , kalau nak tengok episod seterusnya.. Just search di youtube. But, baru ada episod yang telah ditayangkan di TV je lah. Kalau nak tengok episod akhir memang takde lagi. Kat youtube ni nasiblaa ada jugak yang sudi download cerita ni. Tq.



OST Pashmina Aisha. Buat Sakit Hati - Setia Band.



Lagu ni , dah jadi favourite song Beeha seminggu ni. Lagu dia deep sangat. :] 











You May Also Like

5 Comment(s)

  1. sebab tu tadi ulang lagu tu kat desktop smpai 4-5 kali hehehe

    ReplyDelete
  2. Dramanya seperti dari Indonesia.. Hehehe.. Soalnya, ada Baim Wong dan Aura Kasih..

    ReplyDelete
  3. dulu minat gak tengok sinetron tapi lama lama takleh layan sangat dah sebab panjang sangat, tapi ada Baim Wong :( memang minat dia hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, sinetron diaorang sampai beratus episod. kalau duk ikut setiap episod memang tak jadi kerja laa. >.<

      Delete
  4. Mula2 akak baca tajuk ingat pashmina tudung jugak..kikiki..tp bila dah baca baru teringatkan iklan sinetron pashmina aisha ni..>.<

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)