Powered by Blogger.

SEGMEN BLOGWALKING & BLOGLIST BY AINA AKMAL

by - 9:17 PM




Klik Banner eh kalau nak join.
Abaikan due date tu, yang sebenarnya 10 Feb 2016.


 Apakah memori anda yang paling bahagia pada tahun lepas?
Seriously Beeha cakap, tahun lepas tak ade pun memori Beeha yang palin bahagia. Setakat senyum senyum kambing tu ada lah.. Hahahaa.  Tahun lepas banyak dugaan untuk Beeha, bukan Beeha nak mengeluh or anggap benda tu kenangan paling pahit... Tapi itulah kenyataannya, tahun yang paling sedih untuk Beeha , and mengajar Beeha untuk tidak putus asa. :)


Kawan bertuah yang di tag:




You May Also Like

7 Comment(s)

  1. sama dgn Fida..tahun lepas pun byk sejarah pahit sikit..Insyaallah.tahun ni bebas daripada sejarah hitam..mungkin terlalu layan sgt kan

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum terima kasih sebab sudi join SB&B by Aina Akmal ^^ Salam Kenal dari Aina ^^

    Boleh check nama di sini. Sebarg masalah, boleh utarakan kepada Aina ^^
    http://nurainahanis.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html


    betul kakk.. aina pun rasa.. tahun lepas adalah tahunyang penuh dengan air mata. uwuu. tapi kita move on kan akk. hehehe. inshaallah. ujian kehidupn.

    ReplyDelete
  3. Hai.. singgah daripada segmen yang sama.. ;)
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete
  4. Happy blogwalking.. Cikla singgah dr segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    Done follow..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://fiqadira.blogspot.my/2016/02/segmen-blogwalking-bloglist-by-aina.html

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)