Powered by Blogger.

Segmen Blog Review By Little Miss Snowflake

by - 8:22 PM




(Klik banner untuk join)



Meehh kita review sikit blog Lissa. Honestly, Beeha memang suka warna blog yang awak pilih. Main kelabu and soft peach ke apa ehh, Beeha pun tak pasti. Combined warna tu memang sedap jea mata memandang. Lagipun blog Lissa ni antara Top10 Pemenang Blog Terkemas, so memang tak dapat dinafikan lagi blog anda memang kemas and tersusun benda yang perlu di ada di blog.


Bagi memeriahkan lagi segmen ini, Beeha tak dua orang kawan blogger saya. ---> DIA dan DIA .






You May Also Like

9 Comment(s)

  1. salam BEEHA , sorry for late respon =)tq sbb tagged kak yana , will join too ^_^

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Beeha sudi join segmen Lissa. tunggu nanti Lissa update review ya :D

    semak senarai peserta di sini > http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-segmen-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  3. Singgah blogwalking dari segmen yang sama. Have a nice day! http://syaza-applemints.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  4. hai , ain datang dari segmen yang sama .
    ain follow sini jugak #200
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  5. Singgah :)
    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yg sama..:)

    http://makgarang.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  8. Hiii ! blogwalking dari segmen yang sama :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/segmen-blog-review-by-little-miss.html

    ReplyDelete
  9. Done review.. Sorry lambat update :)

    http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2016/02/blog-review-by-little-miss-snowflake.html#.VsVp6bR96M8

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)