Powered by Blogger.

Segmen Awak Orang Mana?

by - 6:35 PM




Klik banner untuk join yea . JUM !


Warna banner :#C693C1

Saya asal Penang.



Di Penang apa yang popular lagi kalau bukan Bukit Bendera. :D


Tiket untuk naik kereta api ni Beeha tak ingat pulak berapa ringgit but kalau hari minggu , cuti sekolah ... Memang ramai. 2 jam beratur baru boleh beli tiket. Hoohoo.


Dan lagi satu yang best ialah Penang Escape.


Ni tempat paling interesting sangat and adventure jugak. Bagi sesiapa yang belum cuba lagi atau belum datang penang, boleh laa nanti pergi ke Penang Escape Theme Park. ;)



You May Also Like

6 Comment(s)

  1. Hai orang Penang! hihiii. Wahh bestnyaa tempat awak. Interesting gitew. Sy tak pernah lagi jejak sana. Teringin nak ke sana sbb kawan2 semua kata best. Btw terima kasih sbb join yaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sama Kak Rai.. Free nanti dtglaa sini dgan kawan2 , best kalau pi penang escape dgn kawan2. :D

      Delete
  2. Hai orang penang. Teringin nak ke Penang Escape..

    ReplyDelete
  3. Best of luck sis.. =D akk pun join segmen yang sama..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  4. Hi qila singgah dari segmen sama hehe.
    Wah wah so interesting la Penang hiks.
    Qila orang Gombak btw huhu.

    ReplyDelete
  5. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/01/banner-untuk-segmen-awak-orang-mana-dah.html

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)