Powered by Blogger.

Header Dari Aisyah Nyais

by - 4:08 AM





Tukar header pulak Beeha petang ni. Cadangnyaa nak tukar header and nak ubah bnyak benda laa kat blog tu.... Nampak macam tak kemas. Tak tahu laa apa yang tak kemas. Bihaa ni cepat jemu dengan satu satu benda yang boleh diubah-ubah. Kalau boleh tiap tipa hari nak gantikan baju blog . Haaaa. Ingat ganti baju blog macam ganti baju aku. *jenuhh nak buat baju untuk blog ni.*


Sementara tu, aku nak rasmi dulu header dari Aisyah Nyais. Dah lama menang header ni. Baru sekarang ehh rasa nak guna. Hehee. Thank you Kak Aisyah. ^^








You May Also Like

4 Comment(s)

  1. Apa benda yg tak kemas? Aihh... telebih kemas ni adalah. hehe

    ReplyDelete
  2. Beeha kalau rajin sangat meh laa edit blog akak yang serabut tuu :D . Blog beeha dah lawaa siih

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)