Powered by Blogger.

Giveaway: Kenangan Manis 2015

by - 6:20 AM





Klik banner untuk join. :D


Nak throwback sikit kenangan manis 2015 secara ringkas and padat. Ni one of syarat join Giveaway ni... Tahun lepas , banyak sangat kenangan ., pahit and manis sama banyak jea Beeha rasa. Beeha cerita apa yang Beeha paling suka jea lah. Tahun lepas, paling manis time SPM sebab i managed jugak dapatkan 9A even ada 1B, but itu dah buatkan Beeha happy. And satu lagi perkara manis bagi Beeha sebab dapat shooping buku di Big Bad Wolf. Tak dapat beli make up pun takpe, sebab Beeha memang minat sangat dengan novel tak kisahla english ke malay ke.. Sekali borong tu sepuluh buku but tak sampai pun RM100..






You May Also Like

7 Comment(s)

  1. assalammualaikum.. hai beeha!
    thanks sudi join contest kak hani..
    tahniah kak hani ucapkan atas result spm beeha.
    sangat cemerlang! woww.. minat novel juga ye..
    sama la kite. salah stu hobi kak hani juga tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam , kak. :D sama sama , harap2 menan meang laa GA nih. Heehee. Terima kasih jugak atas ucapan sis.. :) Kak hani banyak novel kat rumah? Genre apa kak hani baca?

      Delete
    2. Maaf typo teruk. Hahaaa *menang

      Delete
  2. Good luckkkkk .. dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  3. semua genre kak hani bce.. skrg byk kumpul koleksi cerita seram :)

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)