Powered by Blogger.

Dah dapat banner dari Sis Rrai . Yeay !

by - 10:02 AM





*WOWWW, BESARNYAA BANNER DIA.. Hahaa*



Uishh teruja abis nih Beeha. Terima kasih Sis Rrai buat banner untuk segmen awak orang mana. Cantik sangat ! Dengan favorite color Beeha pulak purple tu.

So, wahai blogger blogger , awak semua orang mana ? Beeha orang Penang . *Bahasa utara tak dapat dilupakan, cakap dengan orang KL pun susah nak hilang utara, kadang kadang terlepas jugak ckp utara. Satu classmate gelak. Haahaa. Itu kenangan pahit jugak untuk tahun lepas. >,<  Heehee.*

Siapa orang Penang tu tinggal laa sikit jejak kat komen Beeha ni, nak kenal-kenal jugak. Boleh laa dating kat Batu Feringghi. Hehehh. Yang selain Penang pun, jangan lupa tinggalkan komen, nak kenal-kenal jugak korang asal mana...*utara: jangan lupa tinggaikan komen, nak kenai-kenai jugak hangpa asai mana* Tudiaa, kalau orang utara cakap, dengar macam kasar pun ada kan? @.@




SELAMAT MALAM SEMUA.









You May Also Like

8 Comment(s)

  1. Tapi kite sukaa denga kawan kawan yg cakap slang penang borak. macam sedap jeee dengar hahahaha

    ReplyDelete
  2. om pun dapat :)

    http://ombakbergigis.blogspot.my/2016/01/a-big-thank-you.html

    ReplyDelete
  3. Hai orang penang. Kami orang kedah :) Jiran ja pun..

    ReplyDelete
  4. Eena tak tahu nak jawab apa bila orang tanya "asal mana?". hohoho
    sbb Eena lahir kt Melaka, pastu pindah Sg. Petani. Mak Johor, Ayah Perlis. tp la ni duk Selangor.
    kalau jumpa geng utara, boleh ja join sekepala dgn depa. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudia, banyak negeri. Heheeh. Beeha pun konfius jugak sbb lahir kat sg petani, tapi mmg stay lama dah kat penang. Bila org tanya, jwb penang je laahh. ^^

      Delete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)