Powered by Blogger.

CUSTOMER #1 - Kim Chaa

by - 10:58 PM







Alhamdulillah, sehari suntuk Beeha siapkan blog sis Kim Chaa ni. Kalau edit blog sendiri tak rasa pulak serumit ni sebabnya edit sikit sikit, esok edit bahagian lain pulak. Ni untuk customer yang tempah, kalau boleh Beeha memang nak sehari tu dah siap. Dah edit di account blogger tu sendiri, so takkan nak lengah-lengahkan kerja kan, tuan empunya blog nak update jugak entry.. Mula-mula memang Beeha dah try , just mintak blogger attachkan template diaorang and Beeha akan edit di blog Beeha. But , tak menjadi lah, sebab tanpa layout dan customize template blog itu sendiri takut nanti terlari abis gambar header ke, footer ke, tulisan sidebar besar terlebih dari kotak sidebar ke. Nanti jadi dua tiga kali kerja lagi.

So, Beeha sanggup tanggung amanah buka email password blogger untuk edit blog. Nanti korang ubah lah ye password, Beeha taknak jadi apa apa ke, kena sabotage ke... Eh , Beeha pulak jadi mangsa sebab orang kedua tahu password blog. *SCAAARYYYY*


Ini dia hasil yang Beeha edit. :) Harap tuan empunya blogger senang hati dengan wajah baru blog beliau. Beeha pun masih baru dalam edit mengedit blog ni, halalkan yea kalau ada terkurang, yang terlebih tu takpe.. Haahaha.







Sis Kim Chaa dah pesan awal-awal kat Beeha yang dia taknak blink-blink gitu.. Dia nak Beeha buat yang simple simple tapi cute. Ermmm, Beeha yakin pink tu pun dah melambangkan cutenyerr blogger tuu . Heehee. So, inilah hasil yang Beeha mampu curahkan... Jom kita terjah wajah baru blog Sis Kim Chaa. :D











You May Also Like

7 Comment(s)

  1. WAahhh cantik laaa. simple but so nice!

    ReplyDelete
  2. Beeha beeha beeha beeha :D nak bagitau suka sangat ^^ makaseh eh beeha ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sama Kim Chaa. Beeha risau jugak laa kalau sis tak suka ke apa. Terima kasih juga percayakan beeha untuk edit blog. mintak halal yea. :)

      Delete
  3. terima kasih mimi, nak tempah sudi sudi laa bgtau. Hehee, taknak yang full set , yg promo pun ada.

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)