[BLOG REVIEW] #4 Top Referral 3rd place

by - 1:16 PM






Sambungan review yang terakhir untuk Top Referral. Tempat ketiga top referral memang lain dari yang lain. Apa yang lain nya? Sebab dia sahaja yang berasal dari Indonesia. Wahhh teruja woooo. Yang amazing nya, Beeha rasa dia di antara blogger yang muda yang Beeha follow. Dari pandangan Beeha banyak kay blogger diaorang yang pandai buat tutorial, macam macam pulak tu.


*inilah pandangan blog, Ratih's Note*


Pink je blog Si Adik Manis ni. Dah laa comel. Muda muda lagi dah pandai berblogging. :D Superb! Jum ramaikan followers adik ni.. :) Bagi sesiapa yang nak exchange link dengan Ratih pun boleh, exchange link still open .. And ada yang tukar banner dengan Ratih? Yang ini pun boleh.. 

Ratih juga ada sediakan beberapa tutorial, dan dia juga ada share tips2, fakta dan lain lain. Nak tahu lebih lanjut , jum visit blog adik ni. :)

Overall blog Ratih, memang simple guys and gals.. Simple yang macam mana? Sebab dia tak guna banyak warna pun... Pinkies jea semua. and widget2 penting di sidebar semua pun tersusun rapi.. :)









You May Also Like

2 Comment(s)

  1. hihihihih.....keladi nak ke blog tu.......singgah sini kejap.....

    ReplyDelete
  2. Singgah kejap sambil makan Coklat Dessa :)
    Haii! Saya dari Malaysiaa <3

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)