[BLOG REVIEW] #3 Pemenang Top Referral 2nd place

by - 9:10 PM





Selamat malam guys and gals. Malam ni Beeha nak sambung Blog Review pemenang2 Top Referral arituu.. Maaf laa, janji tapi tak menepati janji pulak. Lambat sangat Beeha buat blog review ni.. Sorry sangat2 weyhh T.T


Malam ni Beeha nak review blog Little Rant.




Beeha pun tak tahu laa nak cakap apa pasal blog Sis ni.*aip aip jangan kecik hati*. Sebenarnya, takde idea nak karang ayat cantik2. Heehehhe. Tambah malam ni duk migrain apa pulak.. Harini seharian tak lalu nak makan nasi, kelmarin pun. Petang tadi gagahkan diri jugak paksa makan nasi. Ni dah lambat makan masuk angin and migrain lah. Then, pandang laptop ni pulak. Lagi bertambah-tambah denyut kat kepala ni. Tapi memikirkan Beeha tak settlekan lagi dua blog untuk direview... Beeha kena jugak buat. So, tinggal one more blog jehhh.. :D


Pasal blog Little Rant. jum laahhh ramai ramai follow blog dia.. Ceyhh Beeha, padahal blog Beeha sendiri tak ramai follower, lagi sikit dari sis Hana ni. Sape-sape yang terbaca entry ni, if tak follow lagi jum laaa follow blog sis ni. *ehh jangan lupa follow jugak blog promoter ni (Beeha lerr sape lagi, hehehh)*

Beeha tak sure sangat blogger Sis Hana umur berapa. Tapi awal awal 2016 ni dia baru sekali jea update entry. If dia still high school girl, mesti sibuk dengan homework2 nie.. Sebab tu laa kut tak sempat update kan? Tapi sebelum2 ni, rajin jugak dia update. Entry dia best2. Ade jugak dia throwback kisah dia waktu zaman sekolah. Seronok jugak Beeha stalker kisah kisah lama blogger ni. Haahahaa.








pageshot of 'Little Rant Blog Review by Beeha Azman for Top Referral' @ 2016-01-01-2044
pageshot of 'Little Rant Blog Review by Beeha Azman for Top Referral' @ 2016-01-01-2044

You May Also Like

1 Comment(s)

  1. awhhhhhh sorry baru dapat bukak blog!!!! busy masuk kolej baru. Btw, thank you so much T_T Haha saya umur 20 sis :p Tak high school sangat la. Kehkeh :p

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)