[BLOG REVIEW] #1

by - 11:41 AM





Selamat pagi dan Salam Jumaat. Pagi ni Beeha nak promote sikit blog kawan Beeha iaitu Ainaa. Heheeehe. Dia dah lama berblogging daripada Beeha starting year 2012 kalau tak silap. Tapi agak jarang jugak Si Ainaa ni update status. Biasalah kami ni budak asrama dulu, almaklumlah benda terlarang macam laptop mana boleh bawa kan.? So nak update macam mana.. Tunggu cuti , dah sibuk dengan homework bertimbun. Memang bersarang lah blog. Sebab tu Beeha punya blog dah delete, ni baru start bloging semula. Whhoahhh !! Chaiyok2 !!


Beeha nak tunjukkan blog Ainaa berwajah baru hasil tangan Beeha edit apa yang patut di blog Ainaa. Untuk bestfriend Beeha tak kenakan apa apa bayaran pun.. Free je eahh.. Kawan aku dari Form 1 aku rapat, even dah kena rombak kelas waktu Form 3 kami and the geng boleh rehat sekali di kantin, jalan sama-sama pegang tangan. Hahhh. Ini lawak, macam budak darjah satu pulak.. :D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
TARAAA !! Ini dia blog Ainaa berwajah baru.
.
.
.
.
.
.
.




What I have changed?

*header
*post title
*sidebar
*image hover
*blockquote
*post footer
*footer
*home icon 
*top button


Ini lah hasil edit daripada Beeha. Simple not so complicated. Hahaa. Budak baru la katakan. Not so much TERER sangat. Sikit sikit bolehlaa. So korang bolehlaa kalau nak tempah ke , Beeha boleh edit untuk Template Designer a.k.a Simple Template or nak Beeha buatkan freebies cursor , header , footer mengikut design korang pun boleh..(hehee) Bayaran Beeha tak fikir pulak berapa harga nak letak. Tengoklaa macam mana kan.. Sekarang dah ramai blogger yang ambil tempahan edit malah diaorang lagi hebat. I ni level mana laa agaknya. Takut pulak nanti letak harga tak sesuai dengan editing yang Beeha buat kan.. Taknak laa Beeha makan duit if kerja Beeha tak memuaskan hati blogger yang menempah edit blog ni..


So , nanti korang lawat2, tinggalkan jejak and follow blog kawan Beeha ni.. senang-senang nanti dia followback korang. ;)



SELAMAT BERBLOGGING !






You May Also Like

0 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)