Beg Baru !

by - 1:00 AM




yeayy , yeaayy. I got new handbag. ! Maktok a.k.a nenek yang belanja. Sayang gilerr aaa kat dia.





Two bags, one for me and another one for my sister.


Beeha memang dah idam lama nak beli bag yang jenis galas belakang macam ni ala ala budak sekolah pulak. Hahha. Tapi yang bestnya beg macam ni, tak de lah rasa berat sebelah kalau galas macam beg tangan yang selalu kita tengok tu. Yang jenis macam yang Beeha baru beli ni, nampak laa young gitu kalau kita galas. Hipsters and Yuccie. >,<


Mari kita tengok design yang lain sikit dari Beeha.


                      *maaf gambar dr google, tak clear sangat enn. Yang tgh dan kanan tu style .


yang ni comel , kecik jea. Hitam sesuai and match bila kita pakai baju warna apa pun.


Beg yang jenis macam ni senang kalau nak travel jauh2, tak lah lenguh bahu galas beg. But kena berhati-hati jugak laa kalau beg macam ni, risau takut-takut pencuri dari belakang tarik beg nak samun, or senyap2 buka zip nak maik purse tanpa kita sedar..  Beeha kalau time makan kat kedai Beeha akan galas beg tangan tu kedepan macam gambar di bawah ni..



So, tak laa risau sangat waktu makan tu.. Beg memang dah ada dalam pelukan. Wahh, sound romantic pulak.. Hiihiik.








You May Also Like

8 Comment(s)

  1. Waaa untunglah >.< Cantik duh beg tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheehee, ni pun last warna pink belacan yang I suka. Nasib sempat beli. :D

      Delete
  2. Beeha lawaaaanyaa bag >< mmg suka pakai beg mcm ni, senang , rasa bebas bwk beg & yg penting rasa muda remaja .. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawa ? thankss ^^ sama laa kite. I love this beg.

      Delete
  3. Awak bila nak lanje kita beg camtuh ? Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu aku kerja ehh, baru ada duit, baru bole belanja ko. Heehehh. Sekarang ni mak tok yang belanja aku. ^^

      Delete
  4. Cantiknya beg tu,isma jenis kalau pergi jalan jalan suka melenggang kalau tak de poket sumbat je phone and duit dlm beg mak or beg kawan hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak boleh isma mcam tu. Haahahaa. Pompuan bila dah dewasa kena beljar dah bawa handbag. Benda2 penting2 sumbat je dlm handbag.

      Delete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)