Tengah gelakkan diri sendiri.

by - 10:27 AM




Morning bloggers.!

Huhh, dah penat sebenarnya sengkang mataa sebab nak buat tuto cara mudah check berat blog untuk korang. So , korang tak perlu ke sana sini nak check berat blog korang. Tapi masalahnya...... Dari tadi buat tak jumpa kat mana salahnyaaa.. Hmmm, !! *tengah geram ni


TIGA kali Beeha post, bila check balik tak menjadi.. So, sorry korang... Baru nak bagi cara mudah, korang perlu type link blog dekat form tu je and klik ! So simple terus dapat tahu berat ke ringan blog korang, malangnya coding tu tak menjadi.. Nak buat macam mana.. Nanti Beeha buat cara manual je lahh..

You May Also Like

0 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)