Sorry Korang Semua :'(

by - 7:01 PM





Tengah geram sedih semua ada..  Sorry korang sebabnya tadi Beeha dah tinggalkan URL segmen Beeha dekat chatbox dua tiga bloggers ni, malangnya korang tak boleh pun nak copy banner semua tu.. Haaaaa, sedihnya Beeha. Entah korang tak mau terus join Beeha punya segmen Blog Review nih... Huhuhuu. Salah Beeha la jugak ni , haritu disable copy paste semua, dah sekarang ni jadi masalahnyaa laa blogger lain tak dapat nak copy paste banner semua tu.. Minta maaf semua.

But , sekarang Beeha dah perbetulkan balik blog Beeha ni. Harap semua join laa my first segmen ni. Jum support me. :D






You May Also Like

1 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)