Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2

by - 7:02 AM







Syarat-Syarat Penyertaan

1- Follow Blog Ini
2- Like Page Facebook Blog Ini jika sudi --> https://www.facebook.com/Miss-BaNu-StoRy-220198411384672/
3- Follow Instagram den kalau korang pun ada instagram gak, aku akan follow back korang nanti --> https://www.instagram.com/miss_syahbanu/
* Jika korang takde Facebook atau Instagram pun boleh join segmen ni yer, jangan risau k.
4- Tulis Tajuk -> Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2 di entry korang nanti k.
5- Copy Banner diatas dan link kan ke blog ini yer..
6- Tarikh Tutup - 30 Disember 2015, jam 11.59 malam.
* Senarai Peserta akan diupdate dari masa ke semasa, 5 Blog Peserta Bertuah yang dipilih secara random.org akan dimasukkan ke dalam bloglist blog ini untuk tahun 2016 Selamat Berblogwalking yer. 




You May Also Like

6 Comment(s)

  1. Hi ucing datang dari Segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  2. hai,zie dari segmen yg sama,follow sini juga : jepun mari

    ReplyDelete
  3. Hai.singgah dari segmen yang sama...

    http://qiyasaad.blogspot.my/2015/12/gold-giveaway-1-by-qiya-saad-powered-by.html?m=0

    ReplyDelete
  4. blogwalking here :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  5. Singgah follow sini dari segmen yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)