Powered by Blogger.

Freebies Header Vintage Girl

by - 10:48 AM



Hai, selamat pagi. Pagi ni Beeha nak update sikit freebies yang I buat semalam. Patutna semalam lagi dah boleh update, tapi sebab satu penyakit MALAS ni menyerang... Terus tak jadi nak update. So, pagi ni baru nak publish header yang Beeha buat semalam.



http://i300.photobucket.com/albums/nn39/beehaazman19/FH2_zpsg9uqvqyh.png





http://i300.photobucket.com/albums/nn39/beehaazman19/FH1_zpsej3g1cf2.png





http://i300.photobucket.com/albums/nn39/beehaazman19/FH3_zpszwcuhhzz.png





http://i300.photobucket.com/albums/nn39/beehaazman19/FH4_zpsgs8b3lxa.png




Okay, ni lah empat header yang sempat Beeha siapkan. Sesiapa yang nak guna, amik lah.. Free jaa tapi make sure korang tinggalkan komen yea.. :)










You May Also Like

3 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)