Powered by Blogger.

Edisi Khas Epop Dis 2015

by - 3:46 PM


Majalah Epop ni dah empat lima hari Beeha beli, Tapi tak baca lagi pun. Heheee. Saja laa nak post sini sebab suka. Keluaran hujung tahun ni dia ada bagi sekali kalender bukan free yea. Satu set sekali dengan majalah epop tapi kena bayar lebih sikit. Untuk semenanjung Malaysia harga RM 10.90 dan Sabah & Sarawak RM 11.90. 


Bagi sesiapa yang belum beli, cepat-cepat beli di kedai berhampiran anda. Takut nanti habis stok..






Ni kalendar 2016 keluaran epop





You May Also Like

7 Comment(s)

  1. waaa cantiknye blog.. sy dh lama xupdate blog..xde mood la..cmne nk tarik mood ek..huuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun baru je nak aktif balik blog ni, dah berapa kali delete blog.. Hehee. Kali ni baru serius, tapi byk codin yg tak pandai lagi...

      Delete
  2. Ada typo tu beeha..😜😜 ..wahh ada park shin hye 😍😍

    ReplyDelete
  3. nanti nak beli semata-mata nak kalendar tu lell XD

    ReplyDelete
  4. Yeahh. hehe. Saya pun beli sebab ada kalendar tu, Kalau tak.. Jarang jugak nak beli majalah ni. Cepat2 beli, takut nnti abis..

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)