Celebrate Birthday with DK a.k.a Seok Min !!

by - 6:51 AM


What ? DK wanna celebrate birthday with me? OMG.. Hahaaha. Terkejut kan.!? Takdelah korang.. Beeha cuma excited sebab birthday dia satu hari sebelum Beeha. Dah laa kita orang sebaya. Wuuu. Tapi orang korea kan mostly tinggi2. So, they look more matured than us Malaysian.


DK, Seventeen, and kpop image
*handsome kan bae saya. Hehee.


Stage Name: DK (도겸)
Real Name: Lee Seokmin (이석민)  
Nickname: Mr. Hat, Soonseok Talk
Position : Main Vocalist (Vocal Team)
Birthdate: February 18, 1997
Blood Type: RH-O
Height: 178.5cm
Weight: 66kg
Hometown: Suji-gu, Yongin-si, Gyeonggi-do
Shoe size: 280mm
Zodiac Sign: Aquarius



Tak tahu laa macam mana boleh tertarik dengan mamat ni . Ewahhh, macam dia dah jadi boyfriend kau pulak Beeha.. He is one of member group SEVENTEEN. DK sebelum salah seorang pelajar YP Music Academy. Member-member yang lain semua cakap dia seorang yang lawak. DK juga seorang yang mudah mesra. Beeha memang tertarik dengan suara dia, main vocalist kut... Mau tidak suara sedap giler kan.. 

Beeha start tahu pasal DK ni pun dari adik Beeha, yang memang giler KPOP lah. Beeha ni tengah-tengah jaa. Tak fanatic sangat , tak la tak tahu sangat. Kira ni group yang ketiga Beeha minat. Yang first Beeha minat SS501(dah dibubarkan) and second Teen Top.


*wink-wink ^^

Melting lah tengok dia senyum..


Korang, Beeha nak korang dengar lagu.. Ni best, DK with Seunggwan nyanyi lagu Monodrama. Penyanyi asal lagu ni ialah Huh Gak. Tapi pada pendapat Beeha, diaorang nyanyi lagi best laaa, rasa macam hayati jea meaning lagu tuh.. :D



P/S : Dengar jangan tak dengar tau.. Hehee.






You May Also Like

2 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)