Symbol Comel Untuk Title Blog di Tab

by - 5:08 AM




Tutorial yang paling simple sekali.

This evening just nak share how I put gambar headphone kecil kat tab diantara title blog saya.
Faham ke tak ni? Hehehehh. Tgok gambar kat bawah tu, ni laa saya maksudkan.




Nampak kan ade headphone sebelah title blog saye tu? So, how I do this? Tu yang saya ckp senang jea.


Korang pegi dekat cool characters symbols ni. Korang akan jumpa mcm mcm symbol menarik. Just copy mana mana, okay?

Kemudian, pergi ke Blog ---> Settings ---> Basic




Symbol yg tadi tu korang boleh paste dekat ruang Title tu.. Ikut suka korang laa nak letak sebelum or selepas korang punya nama title tuu.. DONE.

Preview korang punya blog untuk lihat menjadi ke tidokk.. 










You May Also Like

1 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)