Powered by Blogger.

LIEBSTER AWARD ??

by - 2:39 PM



Wooow. Sacrcasm or heart attack? Hahaaa. I felt shocked actually because have been nominated for LIEBSTER AWARD. Plus happy too. :D






Mula-mulanya saya hairan jugak lah apa itu LIEBSTER AWARD? First impression sumpah kelakar sangat bila difikir balik. Biasa lah saya ni budak baru belajar selok belok as a blogger nih..Tahu tak apa Beeha fikir? Beeha ingatkan LIPS+HIPSTER= LIEBSTER. Gempak kan? Punya laaa berbisik dalam hati ni, "Kenapa ni? Award untuk hipster yang pakai gincu terang ke? Ishh, macam mana presenter ni boleh letak nama aku pulak ni. Pelik-pelik.." Itulah tanggapan yang Beeha fikir awal2. *gelak dalam hati kuat2

But, I understood already.. Thanks a lot to Farra.N sebab sudi tag nama Beeha. Me as a new blogger, anggap ini sebagai salah satu untuk orang lain tahu kewujudan blog saya ni. And harap dapat lagi kongsi benda2 menarik dalam blog ni.


So, teruskan dengan sesi jawapan.



*ni soalan dari presenter


*Semestinya INSTAGRAM.
*Titanic 1997, hero hensem sgt waktu muda2.
*Paris - bergambar depan Eiffel Tower.
*Lee Min  Ho, Kai (EXO) , Greyson Chance, Shawn Mendes , Heliza Helmi(ada jugak peneman perempuan, hehe)
*1 je tips , rajin update blog.
*minat blogging sebab dapat follow news yg di update oleh blogger lain and saling kongsi2 cerita.



Okay done jawab semua soalan Farra.N . ;)





You May Also Like

0 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)