Cara ambil URL di Youtube

by - 2:30 AM






Say hyee!!


Ade ke yg tertanya- tanya macam nak amik URL lagu untuk dimasukkan dalam SCM player? Takpe jangan malu- malu nak tahu. Kalau tak tahu kita boleh belajar okay. Mehh sini, I nak ajar uollsz.


Pergi dekat youtube tu and search lagu ape ape korang suka. Then, angkat sikit muka tu, tengok kat sebelah gambar home tu ada http and bla bla bla . Ade kan , ade ke idok?? Mesti lah ada. So y tu lah URL yg korang perlu ambil. Kalau tak faham jugak tgok gambar bawah ni, yg Beeha tandakan anak panah tu eaa.


klik dekat gambar untuk besarkan


Simple kan? Ape ape pun korang komen kat bawah yea. If nak tuto yg lain2 boleh tingalkan pesanan dekat cbox Beeha kay? ;))






You May Also Like

0 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)