Hello , My Mr. Perfect !

by - 8:38 AM


ASSALAMUA'LAIKUM,.

Kali ni just nak share tentang drama ptg2 di tv3 tuu.. Hehee, takde keja sebenarnya malam ni. So free free ni saya nak buat luahan hati laa. HAHHA *gelak besar pulak. Pagi tadi seharian kat tempat driving lesen.. Ya Allah, tungu punya lah lamaa about 1 hour jugak laa untuk daftar. Then ceramah 5 jam.. Sakit pinggang tunggu punya lama.

So, malam ni sbb rasa bosan, I saja jea nak share pasal drama ni. Novel sebenar I tak penah baca pulak. Tapi disebabkan admire sgt dekat hero drama tu, I layan lahh. Heeee.


See my hero! huhuu.



Wowww! Handsome, cairnyaa.. Masya Allah . This is Allah's creation. Ohsemm. Ku sudah zina hati dan mata. Well, tu lah manusia tak penah lari dari kesilapan.
But , in this drama, he acts very well. Tak laa nampak kekok macam first hero dlm drama Playboy Itu Suami Aku.

Bawah ni antara lagu lagu y dimainkan dalam drama ni. Lagu ni boleh dikatakan sedih jugak.. Huuuu, layannnn...


1. Lagu Cinta - Asmara
2. Sorry Sorry Sayang - Nomad

And kat sini nak promote , jangan lupa tonton kisah mereka. Selamat mendengar lagu tu.. 

You May Also Like

0 Comment(s)

Feel free to leave your comment here. Thank you. ;)